Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Nadaje sie komunikator AQQ do korzystania z iPlus Simdata czy lepiej celem zaoszczedzenia pieniedzy na kacie korzystac z Gadu Gadu 7.7 (najnowsze z wylaczonymi banerami) tzn. co wiecej bierze KB(czyli kasy z kata)
--
Poprawa ort.
BliSki
Kiedyś używałam jak mi gg padło. I nie zauważyłam jakieś specjalnej różnicy w pobieraniu danych. Jedynym komunikatorem którego nie polecam do Simdaty to jest Hepi (nie wiem czy jeszcze istnieje) - pobiera sobie emoty z serwera.
Mirande i Tlena cenilem do pewnego czasu teraz ich nie cierpie, jedyny komunikator jaki sobie cenie to AQQ dlatego pytam czy bedzie zjadal mi wiecej kasy z telefonu czy jak czy mozna go jakos skonfigurowac zeby jak najmniej pozeral.
Osobiście nie za bardzo przepadam za mirandą Moim zdaniem najlepsze jest GG po wylaczeniu reklam wywaleniu Gadu-Radia itp AQQ raz w zyciu widzialem i jakos nie bardzo mi do gustu przypadlo.. ;D
Maciek.K pisze:Osobiście nie za bardzo przepadam za mirandą Moim zdaniem najlepsze jest GG po wylaczeniu reklam wywaleniu Gadu-Radia itp AQQ raz w zyciu widzialem i jakos nie bardzo mi do gustu przypadlo.. ;D