Mam pytanie:
Czy jest możliwość wymiany modemu w Twój Internet Premium (120zł /m-c Orange). Mam ED77 i zakupiłem zsobie komputer przenośny (laptopa

Pozdrawiam.
bluecrush

Moderator: Moderatorzy
Dodam również, że czasami tego typy sytuacje mają miejsce, ludzie przeważnie proszą o tego typu "wymiany" telefonów itp. Każda reklamacja jest indywidualnie rozpatrywana i istnieje szansa na taką "wymianę"...Co do wymiany to normalnie nie ma takiej możliwości. Modem jest na 24 miesięcznej gwarancji i powiedzenie, że jest zepsuty chyba nic nie da. Jedynie możesz powiedzieć, że uległ uszkodzeniu np. że go połamałeśbluecrush pisze:Mam pytanie:
Czy jest możliwość wymiany modemu w Twój Internet Premium (120zł /m-c Orange). Mam ED77 i zakupiłem zsobie komputer przenośny (laptopa Razz) i nie chce się z nim "tośtać": Razz Wolałbym mieć modem PCMCIA. CZy w orange będzie możliwość wymiany, dodam ze mam jeszcze do konca umowy 11 miesięcy. Moze pójdzie ich jakoś "okabacić", ze ten mój niby popsuty czy coś i ze chce wymiany (oczywiście za moją zapłatą)
Ale jeżeli będą dociekliwi to sprawdzą kiedy się ostatnio logowaleś z tego modemu do sieci...
Oczywiście możesz napisać prośbę i poprosić na przedłużenie umowy o kolejne 2 lata oraz o zakup nowego modemu do komputera przenośnego.
Ale nie wiem czy nie łatwiej / taniej będzie kupić modem na allegro, sprzedać ed77 a jak będziesz przedłużał umowę to sprzedasz ten nowy modem... nie powinieneś być na tym stratny w sumie
Ale pisemko napisać zawsze można![]()