Czy komuś z Was udało się połączyć z netem po upływie okresu ważności konta na połączenia wychodzące? A jeśli tak, to po ilu dniach od tego terminu?
Oferta Playa wygląda bardzo dobrze, ale mi do szczęścia przydałoby się więcej czasu na wykorzystanie środków z konta i gdyby dało się łączyć w ten sposób to by było piknie
woocassh, jak chcesz więcej środków to może Play Fresh? Oczywiście cena zupełnie inna, ale zakładam, że jeśli martwisz się o długość ważności konta to raczej chodzi o sporadyczne korzystanie.
Jo_gurt pisze:woocassh, jak chcesz więcej środków to może Play Fresh? Oczywiście cena zupełnie inna, ale zakładam, że jeśli martwisz się o długość ważności konta to raczej chodzi o sporadyczne korzystanie.
Owszem, korzystam w sumie sporadycznie, ale miałem nadzieję upiec dwie pieczenie na jednym ogniu - w miarę długi okres ważności konta i sporo transferu do wykorzystania, a w Playu Freshu, to trochę za drogo jest jak dla mnie. Wobec tego pozostanę przy Heyah - zobaczę jak długo będę mógł jechać na karcie bez ważności na poł. wychodzące.
Ja tez mam internet w Play i jestem bardzo zadowolona, ale z tego co sie orientuje, to nie da rady polaczyc sie z netem, po uplywie terminu na wychodzace, niestety:(