Moja siostra potrzebuje internetu w wawie, wiec poleciłem jej skorzystac z play online
Nie posiada ona modemu 3G wiec chce żeby korzystała przez telefon.
Moje pytanie polega na tym, czy po zainstalowaniu oprogramowania z płytki, będą tam sterowniki dla telefonu jako modemu ? Czy potrzebuje jakiś sterowników z internetu ? Jak bym mógł sprawdził bym jej to w domu ale zapomniała kabla ;/
mateusz232 pisze:Moja siostra potrzebuje internetu w wawie, wiec poleciłem jej skorzystac z play online
Nie posiada ona modemu 3G wiec chce żeby korzystała przez telefon.
Moje pytanie polega na tym, czy po zainstalowaniu oprogramowania z płytki, będą tam sterowniki dla telefonu jako modemu ? Czy potrzebuje jakiś sterowników z internetu ? Jak bym mógł sprawdził bym jej to w domu ale zapomniała kabla ;/
właśnie mi chodzi ze ma kabel ale u siebie i będzie mogła przez niego połączyć się
tylko w domu nie mam żeby sprawdzić czy będzie trzeba ściągać jakieś sterowniki i was sie pytam
mateusz232 pisze:właśnie mi chodzi ze ma kabel ale u siebie i będzie mogła przez niego połączyć się
tylko w domu nie mam żeby sprawdzić czy będzie trzeba ściągać jakieś sterowniki i was sie pytam
Jak zainstalujesz z plytki od se to juz sterów nie potrzeba.