Długość na pewno nie, przepadają wszystkie zachomikowane smsy minuty GB poprzedniego klienta. Chyba wyłączane też są wszystkie dodatkowe pakiety. Może mi się wydaje, ale mogą też zniknąć zniżki, nie wiem czy zawsze, trzeba by zajrzeć do warunków umowy która ma być cedowana.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Na BOK są tacy kompetentni ze jedna babka mówi ze jasne za 0 zł - koszt cesji i nic sie nie zmienia tzn dl kontraktu i cena lecz przepadaja jakies pakiety jesli mam. Druga babka mówi ze nic sie nie zmieni tylko 30 zł - koszt cesji
Jeśli to jest Twoja pierwsza umowa bez zniżek/bonusów to nic się nie zmieni, chyba że powstawiali jakieś haczyki w regulaminach. Sam brałem cesję parę lat temu i właśnie tak to działało.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
krystianb pisze:Jeśli to jest Twoja pierwsza umowa bez zniżek/bonusów to nic się nie zmieni, chyba że powstawiali jakieś haczyki w regulaminach. Sam brałem cesję parę lat temu i właśnie tak to działało.
Zadnych znizek nie mam , zadnych bonusów takze mysle ze wszystko pojdzie gładko. wazne aby zachowane bylo wszystko jak z umowy pierwotnej czyli oplaty warunki i termin do konca czerwca 2016.