Siemka,
poszukuje mobilnego internetu do domu, który po przekroczeniu 100GB nie będzie miał lejka.
Moje miejsce zamieszkania to Dybki, net sciąga prawdopodobnie z Poręby PLAY LTE i do niej właśnie bym się skłaniał, ale może macie inne zdanie.
Jest też teraz coś takiego jak elastyczny internet czyli 10zł za 10gb, automatycznie się kupują kolejne pakiety ale chyba do 60GB potem trzeba dzwonić na infolinię, zeby zwiększyć limit jak dobrze rozumiem. Jest to jednak trochę drogie rozwiązanie ;/
w rbm na kartę też jest niby lejek 100GB w LTE, a w praktyce można ściągnąć dużo więcej. Po za tym jest to najtańsza opcja i zawsze można trzymać w pogotowiu drugą taką
Czytałem gdzieś, że lejek jest na LTE, zaś 3G dalej jest bez ograniczeń. Jak to ma się w rzeczywistości?
Chodzi Ci o ofertę 5zł i 100GB ? To jeszcze działa?
Ten RBM za 9zł działał by na takiej samej zasadzie jak tu? viewtopic.php?t=44149
I co miesiąc trzeba wrzucać karte do tel, żeby doładować tak?
Wybaczcie, ale chce się upewnić.
tak, tylko w zeszłym roku były jeszcze kombinacje z rokiem ważności konta, poprzez migrację do faktu i powrót - teraz to już nie aktualne.
Pozostaje doładowywać konto za 50zł co 100 dni, pilnować małych pakietów, a co 30 dni włączać bezpłatne LTE.
Czemu chcesz wrzucać kartę do tel. ?
jest kilku sprawdzonych, sprzedających kody od lat, patrz na ilość i procent pozytywów.
Aukcje mają podpięte pod automat, więc kody dochodzą w 5 minut po wpłacie.
Również korzystam z allegro w tym temacie.
Tylko ja zawsze szukam najtańszej oferty z automatem wysyłającym kody.
Trzeba tylko uważać, bo niektórzy sprzedający mają w opisie napisane ,że czas oczekiwania na kody wynosi 30-60 dni.