Witam!
Moje współrzędne to 53.901456 19.502009
Jestem kompletnie zielony w tych sprawach i gdyby mógł mi ktoś pomóc byłbym wdzięczny. Cena raczej nie gra roli oraz mogę wziąć internet na firmę.
Z góry dzięki
w lini prostej masz 0,5 km do nadajnika T-Mobile / Orange, btsearch mówi o pasmie lte800, pozwolenia uke mówia o lte 800-1800-2600. Może kiedyś uruchomią. Reszta nadajników powyżej 7 km, najbliższy w Rychlikach czy Zamek. Generalnie szukaj w ofertach Czerwonego i Pomarańczowego Generalnie masz tam ofertową pustynię
Play LTE, T-Mobile LTE, Plus LTE, Cybertech 1800-2100 MIMO
w lini prostej masz 0,5 km do nadajnika T-Mobile / Orange, btsearch mówi o pasmie lte800, pozwolenia uke mówia o lte 800-1800-2600. Może kiedyś uruchomią. Reszta nadajników powyżej 7 km, najbliższy w Rychlikach czy Zamek. Generalnie szukaj w ofertach Czerwonego i Pomarańczowego Generalnie masz tam ofertową pustynię
Ale na to pytanie nikt nie jest w stanie ci precyzyjnie odpowiedzieć, musisz kupić karty poszczególnych operatorów i po prostu przetestować na telefonie albo skorzystać z jakieś oferty testuj. U którego operatora masz teraz numer, jaki telefon?
adirm pisze:w lini prostej masz 0,5 km do nadajnika T-Mobile / Orange