CharlesX pisze:Jeżeli ktoś nie chce się bawić w wymianę karty po 2 tygodniach to może aktywować usługę RWK i doładować konto za 5 zeta.
Ale RWK przedłuża na rok, więc po co, skoro paczka 100 lub 200 jest aktywna tylko przez 30 dni.
Czy może jednak jest jakiś sposób żeby przedłużyć na rok?
Hmmm... No ale na pewno rozumiesz istotę tej oferty i działania RWK? Rok Ważności Konta - jak sama nazwa wskazuje - dotyczy konta, więc i środków. 100 giga, 200 giga, 1000000000 giga to usługa, którą albo wykupujesz albo dostajesz za free za spełnienie określonych warunków.
A po co RWK - a po to, że jeżeli nie jesteś Januszem i chcesz korzystać z ich oferty, bo Ci ona pasuje to masz taką usługę. Proste.
A w tym przypadku - konto główne jest ważne przez 2 tygodnie, a przyznane pakiety przez miesiąc, więc by korzystać z owych pakietów trzeba wydłużyć ważność konta, a RWK i doładowanie za piątaka wydają się najprostszym rozwiązaniem.
Czego tu nie rozumiesz?
CharlesX pisze:Jak doładować za 25 zeta? Trzeba się zgodzić na ich marketingowy bełkot, czyli wysłać SMS pod numer 80600 o treści: ZGODA
no tak pisze na moim starterze, zeby otrzymac 200gb trzeba kupic pakiet za 20zl
ale najmniejsze doladowanie to 25zl.
ponawiam pytanie gdzie te startery kupujesz?
Udało mi się właśnie aktywować 200GB + 100GB na nowym starterze.
Najpierw wysłałem SMSa o treści zgoda, nie czekałem na odpowiedź jak ostatnio tylko po kilkunastu sekundach wysłałem o treści 100GB i aktywowały się obie promocje.
Pozdrawiam
No u mnie dzisiaj dodatkowe 100GB również zaskoczyło, a jak tydzień temu próbowałem na tej samej karcie to nie dało rady.
Kaloteck pisze:A robiłeś przedtem jakieś doładowanie czy po prostu kupiłeś "goły" starter za 5 i tyle?
Nie trzeba ładować, wystarczy goła karta. Tyle, że jak widać - jest to loteria. Raz się udaje, raz nie
orangefraudster pisze:ponawiam pytanie gdzie te startery kupujesz?
W zwykłym sklepie osiedlowym. Dokładnie kupuję takie:
Są też startery w takiej dodatkowej "okładce" z info, że zgarnij do 200GB itd, ale w środku znajdują się dokładnie takie same startery jak ten powyżej.
Promocja obowiązuje do 31 marca 2022 r ( na razie) , w związku z tym jak aktywuję ją (dla bezpieczeństwa) 30 marca , to 200GB będę mógł wykorzystać przez 30 dni ( jak się przedłuży ważność) ,czy też tego 31 marca się to skasuje ?
Może i głupol ze mnie ale rozumiem, że kupujemy starter, rejestrujemy go onlajnowo, wysłamy SMS pod numer 80600 o treści: ZGODA (zgody marketingowe) i w tym momencie dostajemy 200GB/30dni na nowej karcie za 5zł o ważności 14 dni. Co zrobić dalej żeby dostać jeszcze te 100GB? Bo jak wydłużyć ważność konta to już powiedział ktoś, że trzeba doładować za 5 zł i coś tam włączyć.
ZupkaChinska pisze:Może i głupol ze mnie ale rozumiem, że kupujemy starter, rejestrujemy go onlajnowo, wysłamy SMS pod numer 80600 o treści: ZGODA (zgody marketingowe) i w tym momencie dostajemy 200GB/30dni na nowej karcie za 5zł o ważności 14 dni. Co zrobić dalej żeby dostać jeszcze te 100GB? Bo jak wydłużyć ważność konta to już powiedział ktoś, że trzeba doładować za 5 zł i coś tam włączyć.
CincinCm pisze:Informacyjnie, udało mi się dziś aktywować 200+100gb.
A u mnie uruchomiłem starter na 2 godziny przed końcem promocji i weszło tylko 200GB (+12 ze startera) chociaż wcześniej tak jak u innych wchodziło mi 200+100
Update: Weszło dodatkowe 100GB jak wysłałem to po raz trzeci po godzinie czyli na godzinę przed końcem promocji.
Działa , więc chyba do upływu ważności 30 dni będzie działać.
EDIT: piszę o tych aktywowanych do dzisiaj , bo zakładam ,że dziś już się 200GB aktywować nie da.
Kaloteck pisze:No i jak tam, działa toto jeszcze ?
Chodzi. Chociaż u mnie tylko na 15 dni bo na samym gołym starterze za 5pln bez doładowywania Potem witamy w Playu chociaż oferta już nieco słabsza od Plusha
2 tyg. po terminie a wszystko hula i furczy jak gdyby nigdy nic. W sprzedaży są też ciągle startery walące po oczach "200 GB za zgodę". Wygląda jakby miało tak już zostać...
Ja niestety dałem kiedyś zgodę marketingową, za jakiś pakiet internetowy w OFnK i mimo,że już dawno temu wszystkie zgody anulowałem, to farmy telemarketingowe nic sobie z tego nie robią. Raz na miesiąc dobijają się do mnie boty z ofertami i odprawiam ich z kwitkiem za każdym razem informując, że nie udzielam zgody na wykorzystywanie mojego numeru.
eddie pisze:Raz na miesiąc dobijają się do mnie boty z ofertami
Szczęśliwiec, są dni kiedy potrafią 6-8 razy zadzwonić (tak między 8 a 21:30) za każdym razem z innego numeru (na szczęście są narzędzia automatycznie odrzucające takie połączenia).