Zastanawiam się nad BlueConnectem ale mam tylko system Windows ME lub 98SE a na stronie ERY napisali, że modem Siemensa musi mieć Win XP. Zastanawiam się czy jednak nie ma sterowników pod ME lub 98SE. Czy ktoś korzysta może z takiego modemu w starych systemach windows? Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje o działaniu tego modemu (z innych postów można wyczytać że jest extra).
A może to tylko aplikacja ERY wymaga Windowsa XP, ale to się chyba da obejść (chyba...)
A do moderatorów/administratorów (znowu powiedzą, że sie czepiam lub że u nich działa) proponuje żeby przycisk "szukaj" był o wiele większy. Sam po raz drugi go szukałem bo nie pamietałem gdzie jest. Albo może ślepy jestem
Ostatnio zmieniony 2009-02-11, 19:11 przez Suzan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale na prawde mialem problemy ze znalezieniem. Zamiat tak tego "szukaj łącza w Twoim mieście" umieścić np: "Szukaj tematu na forum" lub cos w tym stylu. Myślę, że wielu ślepakom takim jak ja by to pomogło.
Suzan pisze:
Ale na prawde mialem problemy ze znalezieniem. Zamiat tak tego "szukaj łącza w Twoim mieście"..... Myślę, że wielu ślepakom takim jak ja by to pomogło.
Pogadam z Adminem na ten temat.
Pozdr, (R) BliSki. (tm) Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.